Hemma från golfresan

Nyss hemkommen från en vecka i Penha Longha. Underbart i bergen väster om Lissabon, riktigt hög klass på både bana, service, boende och mat. Tyvärr renoverade de poolen men man kunde vara där ibland. Man blev körd i buss till havet också. Så blev det en dag när det var för varmt även för portugiserna. En av killarna i shoppen där man hyrde golfbilar och utrustning tyckte att vi skulle bada i stället, han trodde att vi inte skulle palla hela banan …

Väl hemma var frun helt igång på det här med att köpa kontorsinredning, skrivbord och stolar på nätet. Hon hade nog haft ett par ensamma kvällar med paddan och hittat nya sajter och bland annat spanat på kontorsinredning på Gerdmans …

Nu ska vi testa att köpa nya taklampor till barnens rum. Går det bra kan vi gå vidare med annat. Allt ser bra ut när man kollar på hemsidorna men man vet ju aldrig. Hon har kollat runt om saker som retur, missnöjda kunder, kvalitet o s v och inte stött på patrull. Hon är rätt petig, hon jobbar på ICG med kassasystem och datorlösningar för restaurangbranschen så hon kan det här med att köpa in saker och göra det rätt. Så säger hon att det är lugnt så är det nog det.