Durex har prylar för träning i sängen

Att vara ute i motionsspåret är riktigt kul, men en slags träning som är ännu roligare (och skönare) är den man kan göra i sängen, eller i soffan, eller i köket, eller, ja egentligen var som helst. Det som åsyftas är förstås sex, samlag, älskog, eller vad man nu vill kalla det. Endorfinerna som rusar i kroppen och svetten som rinner ner för ens kropp vid sex sker förmodligen annars bara när man vinner en olympisk guldmedalj.

För att få ut det mesta av sexet bör man använda sig av prylar från företag som verkligen vet hur man får både män och kvinnor att svettas. Ett sånt företag är Durex, som specialiserar sig på sexrelaterade produkter från leksaker till kondomer.

De bästa produkter de har är deras vibratorer för kvinnlig njutning. Med dessa kan man få en skön stund för sig själv, eller tillsammans med sin partner, hur som helst en perfekt avslutning på dagen. Den bästa av dessa vibratorer är en de kallar för Little Devil. Little Devil är en ring med en speciell form som stimulerar klitoris på ett sätt som ingen annan vibrator gör. Att det är en ring gör att den är lätt att stoppa undan och ha med sig överallt, ifall man känner att man måste svettas lite på resande fot.

Vad som är bra att tänka på är att köpa saker som kondomer och glidmedel från samma tillverkare, detta då deras produkter är gjorda för att fungera med varandra. Viktigt att tänka på när man använder glidmedel ihop med kondom är att glidmedlet måste vara vattenbaserat, detta eftersom silikonbaserat glidmedel kan skada kondomen på ett sånt sätt att den spricker. För er som väljer att köra utan kondom finns det numera smaksatt glidmedel, vilket kan vara att föredra framför den smak man annars hade känt i den situationen.