Hjälp, jag har såna komplex

Jag har alltid haft stor byst och det har jag såna komplex för. Många kvinnor förstorar sina bröst för att de tycker illa om sina små tuttar. Men jag hatar mina stora tunga bröst. Jag är ganska liten och smal och det passar inte med jättestora bröst till min lilla figur. Många frågar mig om min bröstförstoring eftersom de tar för givet att jag gjort en sådan. Men nu har jag tröttnat…

Att förminska brösten

Jag har försökt att få mina bröst förminskade i den vanliga vården, men tyvärr är de inte tillräckligt stora för det. Dessutom har jag inga kroppsliga besvär av dem, som ryggont, utan missnöjet sitter mest inuti mitt huvud. Därför har jag nu bestämt mig för att vända mig till en privat klinik för att förminska brösten.

Det kostar massor, men som tur är har jag en hel del undanstoppat. Och den planerade vinterresan till Thailand blir ju inte av nu i coronatider så då satsar jag de pengarna på mina bröst istället. Jag kommer att ta bort nästan halva brösten och göra ett bröstlyft samtidigt.

Jag vet att en bröstförminskning inte automatiskt gör att jag kommer känna mig nöjd med mig själv eller att hela livet blir en dans på rosor. Men jag kommer åtminstone inte behöva dölja tuttarna under stora tälttunikor utan kommer att kunna ha tighta tröjor som vilken tjej som helst.

Dessutom har jag fått de barn jag skall ha så jag behöver inte tänka på amning eller nåt sånt heller. Det enda jag är skraj för är att bli sövd och hur det ska kännas. Smärtorna efteråt kommer väl heller inte vara så sköna, men det kan jag säkerligen stå ut med.

Så nu är en tid för att förminska brösten inbokad i januari och jag väntar med spänning på det datumet när jag kan säga farväl till halva min byst 😊