Boka padel i Stockholm

Alla kära padel spelare, både nya och gamla kunder, nu är det hög tid att boka padel i Stockholm om ni ska få några speltider framöver. Många tror att det har blivit färre som spelar padel i Stockholm generellt och kanske stämmer det, det är svårt att avgöra då vi har många padel anläggningar i Stockholm med omnejd. Men i vår padel hall har det definitivt inte avtagit utan snarare tvärtom så har vi fått fler kunder nu än för bara något år sedan. Jag ser framför allt att det ökar i företagen, att dom hyr några banor åt sina anställda.

Företag som bokar padel

Jag får känslan av att det ligger mer i tiden nu än någonsin att vårda sina anställda och att se till att dom håller sig i form, både för att öka tankekapaciteten men också för att de ska hålla sig friskare och starkare. Efter att pandemin blåste över, nu finns den fortfarande men inte i samma omfattning som tidigare, så ökade kunderna inom segmentet företag. Troligtvis är det många företagare som hoppas på att få personal som står emot diverse sjukdomar på ett bättre sätt för att slippa alla dessa sjukskrivningar. Det är mycket bra tänkt, för om du är bättre tränad får du också i de flesta fall ett bättre immunförsvar.

Fortsätt boka padel

Så därför uppmanar jag alla, anställda eller inte, att fortsätta att boka padel på våra banor i Stockholm så att vi tillsammans kan öka immunförsvaret hos gemene man så att vi blir mer motståndskraftiga ihop mot förkylningar och influenser. Har du inte börjat att träna ännu så ta tag i dig själv och boka en bana hos oss så ska vi lära dig att spela padel. Padel är en superbra träning för alla med någorlunda bollsinne. Du kan hyra någon av våra instruktörer för att lära dig spela padel.