Tyskaträning på greenen

Hej på er, jag har nu äntligen fått tummen ur och för att få fart på bloggandet igen efter ett litet uppehåll. Så här på tidig vår när man inte kan komma ut och golfa så passar det ju bra att sitta inne framför datorn och hacka lite och bygga på sina kunskaper och kreativitet när det gäller denna biten.

Min dotter som har börjat gymnasiet har fått ett extraknäck på en webshop som säljer pärlor och så vidare både i Sverige och i Tyskland, det passar rätt bra för hon ska läsa Tyska. Så senast när jag hjälpte henne med läxläsningen så tittade vi sajten hon hjälper till med som heter https://www.schmuckteile-shop.de/ vi surfade runt bland de olika kategorierna och tränade på orden där så nu vet jag t. ex. vad glasperlen och acrul resin perlen är för något. Kul för mig också att få luft mina gamla tyskakunskaper.

Dock så ska jag få komma iväg på lite semester snart, firman jag jobbar på ska ner och ställa ut på en mässa i Italien om en månad. Jag tar ut ett par dagar extra semester där och passar på att åka på en vingård med provsmakning och annat mys med ett par likasinnade kollegor. Jag ser verkligen fram mot detta. Det är dock mycket jobb med mässan och nu tittar vi vilken sorts monter vi ska ha. Vi ska åka och kolla in mässmontrar som verkar vara mycket stabila och i bra kvalité. Vi hoppas mycket på att detta kommer ge oss fina kontakter och fina affärer i framtiden. Kan vi få in en stor kund kan man säkert få en bonus för att allt det hårda arbetet som man lade ner under mässan.

Nä, nu är det dags att åka en sväng till systemet och handla lite gott vin inför helgen, hade gott alltihopa!