Bästa hudvården

Jag har hittat min absoluta favorit bland märken för hudvård. Nimue heter det och det säljs enbart av auktoriserade återförsäljare eller används i behandlingar på skönhetskliniker.

Från början utvecklade Nimue främst produkter för medicinska ändamål, men har nu blivit ett av de största märkena inom avancerad hudvård.

Nimue är erkända för sitt moderna hudklassificeringskoncept och sin unika filosofi baserad på fyra typer av behandlingar. Dessa är anti-age, återställande, anti-oxidanter och solskydd.

De professionella behandlingsprodukterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, anti-oxidanter och andra kraftfulla ingredienser under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende.

En skönhetssalong som använder Nimue

Jag har nu hittat en skönhetssalong som jobbar med Nimues produkter och jag är så himla glad att få hjälp av dem med min problemhy. Efter att ha gått hos dem regelbundet i ett helt år är ansiktshuden mycket finare och har fått en ny lyster. Väninnorna säger också att jag ser nästan 10 år yngre ut i ansiktet och det tackar man ju inte nej till.

Många tror att de kan köpa vilken kräm som helst och att det duger i alla lägen. Men tro mig, det går inte att jämföra billiga produkter med Nimues sortiment. Och att de enbart säljs eller används på skönhetssalonger gör att du alltid kan få rätt hjälp att välja vilka produkter som passar just din hud. I vanliga sminkbutiker eller parfymerier är sällan personalen utbildad för att kunna så mycket om huden. För att inte tala om varuhus som säljer dagkrämer och annat för ansiktet. Där kan man inte få någon hjälp alls. Det är väl värt att lägga de extra kronorna på ett bra märke, det lönar sig i längden.

Vill du vara snygg och få det där lilla extra ska du absolut välja Nimue. Din hy kommer att stråla och du kommer att bromsa åldrandet i huden. Du kommer garanterat inte att bli missnöjd med resultatet.