Digitalt tryck för träning och fest

Har länge funderat på att starta en träningsförening, alltså en förening för oss som älskar att träna, prata om träning och allt annat som berör träning. Jag har frågat runt på det lokala gymmet som jag besöker regelbundet, där var det ett tiotal som ville gå med i en träningsförening.

Det var därför jag för några veckor sedan skickade in en ansökan om att få starta en träningsförening, jag skickade in ansökan till kommunen och idag kom svaret – Föreningen får godkänt.

Detta är helt underbart! Jag har redan tagit kontakt med några av de andra i föreningen och de var även de överlyckliga att vi fick starta föreningen. Vi ska ha en invigningsfest på söndag, min uppgift är att fixa trycksaker som vi kan sätta upp (och ta med oss hem). Jag har redan kontaktat ett företag som håller på med digitalt tryck, det är ett rätt litet företag, men enligt deras motto räknar de leveranstiden i timmar istället för dagar. Så vi bör ha ett antal posters och namnskyltar tryckta och klara redan idag. Tänkte att jag ska börja ta hjälp av digitalt tryck lite mer som föreningen finns. Tror att det kan vara ett bra om vi bygger upp en relation med företaget. Då kanske vi kan få trycksaker på rabatt. Om trycksakerna blir bra kan jag lätt tänka mig att anlita det företaget nästa gång jag ska ha fest, så får alla besökare ett snyggt designat kort att minnas festen med.

Nu ska jag svara på några föreningsmejl, berättar om hur festen blev i (kanske) nästa inlägg.